21°C

 

Lájkolj minket!

Súlyos beteg lett Hernádi Judit


Súlyos beteg lett Hernádi Judit

A dohányzás okozta betegségét elevenítette fel a minap a Storyban Hernádi Judit. A színésznő köztudottan szenvedélyesen cigarettázott, ráadásul 14 éves kora óta hódolt a füst élvezetének.

Judit nem tagadja, gyakran napi két doboz cigarettát is elszívott, ám egyszer csak rettenetesen rosszul lett. Kiderült, a Csillag Születik zsűritagjának az évtizedekig tartó életmódja következtében szabályosan kilyukadt a tüdeje.

Az orvosok akkoriban elmondták Juditnak, hogy a dohányzás mellett öröklött okok is szerepet játszottak a betegségében, de természetesen azonnal "eltiltották" a hírességet a cigarettázástól. Azt, hogy miként küzdötte le a nikotin iránti vágyat Judit, a Storyban olvashatod.

<
Hernádin kívül több híresség is úgy döntött, leteszi a füstölgő rudacskát. Törőcsik Mari évekkel ezelőtti súlyos betegsége óta nem gyújt rá, bár azt vallja, olykor álmában cigarettázik még, és néha nehéz leküzdenie a késztetését. Nemrégiben Tóth Gabi is maga mögött hagyta káros szenvedélyét, de VV Béci is a nemdohányosok táborát erősíti már.

Aktuális ajánlatok [x]

Ajánlott lap.hu oldalak: