21°C

 

Lájkolj minket!

Norbi ismét beteg! Újabb műtét?


A Facebookon tette közzé egészségügyi problémáit Norbi. A fitneszguru úgy véli, talán korai volt teljes gőzzel belevetnie magát a munkába, ugyanis influenzás lett.

"Csak csütörtökön és pénteken négy új márkabolt megnyitóján fogadtam több száz ember szeretetét, kézfogását, néha pusziját. Sajnos szombatra lázas lettem és mindenem fájni kezdett. A műtét utáni immunrendszerem még nem elég erős a közösségi munkára, és durván elkapott az influenza. Ez most veszélyes, mert fájdalmas köhögéssel, folyamatos gyulladással és sajnos többlet szívvízzel jár" - írja Norbi, és hozzáteszi, az elmúlt napjai "csendben, szenvedésben, félelemben teltek".


Az életmódszakember állapota javult, bár azt állíttja, kishíján le kellett csapolni a felgyülemlett vizet a szervezetéből.
" Az pedig műtét. Elsírtam magam, nem szégyellem. Elfogyott az erő, sokat tettem oda belőle az elmúlt hónapban és én sem vagyok Superman" - vallja.

Norbit az orvosok szigorú ágynyugalomra ítélték, infúziót kapott és már most látja, hogy a következő napokban is lábadozni fog. A fitneszgurut felesége, Rubint Réka ápolja.

"Ellátja a kicsiket, dolgozik, utazik, helyettesít és éjjel etet, borogat, szeret. Az ember bajban ismeri meg, hogy kire számíthat.... Én sosem voltam gyenge, de most az vagyok" - szögezi le Norbi.

 

Aktuális ajánlatok [x]

Ajánlott lap.hu oldalak: