9°C

 

Lájkolj minket!

Rubint Réka rajongói alázták Nagy Ő Anikót


A nemrég Amerikából hazatért Molnár Anikó jó néhány kilót felszedett, és nem titkolt szándéka mihamarabb visszanyerni régi önmagát. Az elmúlt években nem volt felhőtlen a magánélete, és gyakran akadtak anyagi gondjai is, nem kizárt, hogy ezért hanyagolta el magát. Nemrég azonban rászánta magát, hogy elmenjen hazánk legismertebb fitneszladyjéhez, Rubint Rékához, tudta meg a Bors.

Anikó a történtekről beszámolt közösségi oldalán, így arról is, hogy a látogatás sem dobott megcsappant önbizalmán. Réka makulátlan teste ugyanis megsemmisítően hatott rá.

"Néhány napja meghívást kaptam az Update tv felvételére, amit örömmel elfogadtam. Réka olyan csinos volt, hogy a maradék önbizalmam is elpárolgott. Sebaj, gondoltam, a lehető legjobb helyen vagyok, hogy megkapjam a kellő motivációt a fogyás elkezdéséhez, és ahhoz, hogy végig is csináljam" - mesélte a napilapnak Anikó.

"Amint a felvétel után hazaértem, leültem a számítógépem elé, és beléptem a Facebookra. Rékáék kiposztolták a forgatást. Elolvastam a hozzászólásokat. Voltam én tehén, aki lejáratja Norbiékat a jelenlétével, voltam megélhetési celeb, dubajozó és hasonlók. Valóban ennyire fontos, ki hány kiló? Valóban ebben mérik az emberséget? Tényleg bele kell rúgni mindenkibe, aki egy kicsit is megbotlik? Már tényleg csak a tökéletes az elfogadható?" – háborgott Anikó.


Fotó: RTL Klub

Aktuális ajánlatok [x]

Ajánlott lap.hu oldalak: