23°C

 

Lájkolj minket!

A tévében: nők, gyerekek előre

A tévében: nők, gyerekek előre

21:00, Discovery Channel, Állítólag...
A mítoszirtók mai programja a magassarkú cipőben való vezetés buktatóiból áll össze. Jamie és Adam remélhetőleg nem fog kosztümbe, pendelybe bújni, mi viszont eldönthetjük, változtatunk-e vezetői szokásainkon.

21:20, TV2, Most már elég!
Jennifer Lopez a főszereplője ennek a thrillernek, melynek témája sajnos sokakat érint: a nő férje agresszív, felesége és lánya életét, testi épségét fenyegeti. A nő először menekülni akar, de a férfi befolyásos barátai révén mindenhol felkutatja hollétét, így csak egy választás marad: a nyílt ellenállás. Bill Campbell és Noah Wyle mellett Juliette Lewist is láthatjuk a filmben.

23:20, Duna TV, Joe Murányi - Egy amerikás matyó
Joe Murányi világhírű klarinétos volt, épp egy hónapja, április 20-án hunyt el. Ez a portréfilm akkor készült, amikor 1991-ben itthon adott koncertet, és utánanézett mezőkövesdi gyökereinek - amúgy Amerikában élt, s pl. Louis Armstrong utolsó, és egyetlen fehér klarinétosa volt. 

0:05, Duna TV, Eladott életek
Ez a dokumentumfilm az indonéziai gyerekkereskedelemről szól, és gyerekek millióinak sorsára világít rá egy-egy példán keresztül. Az ismertetés szerint azonban a szörnyű történetek végén mégsem a borzalom, hanem a líra marad lecsengésnek, ami elég hihetetlenül hangzik - majd meglátjuk.

Aktuális ajánlatok [x]

Ajánlott lap.hu oldalak: